Hostel St Jacob
Brusselsestraat 125 - 3000 Leuven - info@stjacob.be

 

Hostel St. Jacob te Leuven

* St Jacob heeft 7 mooie kamers gezellig voor u ingericht. Ze liggen op de 1ste, 2de en 3de verdieping. Wij beschikken helaas niet over een lift.

* Er zijn kamers voor 1 tot 4 personen met gedeelde badkamer. Er is de mogelijkheid om alleen een bed te huren in een gemengde kamer. Er zijn 2 badkamers (op de 1ste en 2de verdieping) die gedeeld worden, deze zijn voorzien van een haardroger.  Er zijn 2 comfort kamers met private badkamer met WC en douche.

*  Alle kamers beschikken over een TV-toestel, Radio, CD, DVD, VIDEO. Ook zijn er bedlinnen en handdoeken voorzien.

* Wij beschikken over een gratis kinderbedje voor je spruit van maximaal 3 jaar oud.

 Gastenkamers st jacob leuven, badkamer 2de verdieping Gastenkamers st jacob leuven, badkamer 1ste verdieping

* De eetkamer en de keuken zijn gelegen op de 2de verdieping onder een origineel eeuwenoud dakgebinte. Er is geen spijker te bespeuren. Is er een zonnetje, dan kan je genieten op het dakterras of onze leuke stadstuin.

Gastenkamers st jacob leuven, gemeenschappelijke keuken Gastenkamers st jacob leuven, gemeenschappelijke ruimte Gastenkamers st jacob leuven, terras

* De keuken is volledig ingericht en kan door iedereen worden gebruikt 24/24 en 7/7. Iedere morgen staat een zelfbediening-ontbijt klaar met heerlijk vers brood. U kan dus opstaan en ontbijten wanneer u het uitkomt. Van 6u tot 11u blijft alles beschikbaar.  Heel de dag kan je koffie of thee nemen.  Wil u graag genieten van het van het eten buiten het ontbijt? Dat is geen probleem.  Verwittig ons wel dat we het nodige voorzien, de prijs is slechts 5 euro per persoon en per maaltijd. 

* In de leefkamer is er een PC met internetaansluiting het gebruik hiervan is gratis. Voor 4 per nacht is WIFI internet beschikbaar op de kamer.

* Als je langere tijd bij ons verblijft  vind je een wassalon op 200m van het huis. Er is een Strijkijzer en -plank in de ontbijtruimte.

* Je kan je fietsen stallen in de tuin.  Wij hebben enkele fietsen voor jullie ter beschikking voor slechts 5 euro per dag.  Reserveren is noodzakelijk.

* Parkeren in de binnenstad is steeds betalend of met blauwe parkeerschijf (max. 2 uur) behalve op zondag. Gratis parking vindt u aan de rand van de stad.  WIj bieden u graag een parkeerplaats aan voor 10 euro per nacht.  Vraag ernaar bij uw reservatie want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

* Huisdieren zijn helaas niet toegelaten.

* Check-in is vanaf 15u en check-out is vr 11u.

Het is verboden te roken in heel het huis en op het terras!

Foto's van de kamers

Klik op het foto voor meer foto's

 1 of 2 persoons kamer met dubbel bed  1 of 2 persoonskamer met dubbel bed 
 2 of 3 persoonskamer met private badkamer   1 of 2 persoonskamer met 2 enkele bedden 
 2 of 3 persoonkamer

 3 of 4 persoonskamer 

   

 

 

 

b&b St Jacob Leuven b&b St Jacob Leuven b&b St Jacob Leuven  
St. Jacob - Brusselsestraat 125 - 3000 Leuven - +32 - (0) 489-424172 info@stjacob.be