St Jacob / Huize Rafael
Brusselsestraat 125/146 - 3000 Leuven - info@stjacob.be

 

St. Jacob te Leuven

Vanaf heden zijn er verbouwingen bezig tbv de brandveiligheid en zijn we gesloten. Van zodra dit beindigd is kunnen wij opnieuw reservaties ontvangen.

* St Jacob heeft 7 mooie kamers gezellig voor u ingericht. Ze liggen op de 1ste, 2de en 3de verdieping. Wij beschikken helaas niet over een lift.

* Er zijn kamers voor 1 tot 4 personen met gedeelde badkamer. Er is de mogelijkheid om alleen een bed te huren in een gemengde kamer. Er zijn 2 badkamers (op de 1ste en 2de verdieping) die gedeeld worden, deze zijn voorzien van een haardroger.  Er zijn 2 comfort kamers met private badkamer met WC en douche.

*  Alle kamers beschikken over een TV-toestel,. Ook zijn er bedlinnen en handdoeken voorzien.

* Wij beschikken over een gratis kinderbedje voor je spruit van maximaal 3 jaar oud.

 Gastenkamers st jacob leuven, badkamer 2de verdieping Gastenkamers st jacob leuven, badkamer 1ste verdieping

 

Gastenkamers st jacob leuven, gemeenschappelijke keuken Gastenkamers st jacob leuven, gemeenschappelijke ruimte Gastenkamers st jacob leuven, terras

* Na reservatie, bestaat er de mogelijkheid om een gemeenschappelijke keuken te gebruiken tussen 11u en 21u.  De keuken is volledig ingericht.
* In de leefkamer is er een PC met internetaansluiting het gebruik hiervan is gratis. Voor 4 per nacht is WIFI internet beschikbaar op de kamer.

* Als je langere tijd bij ons verblijft  vind je een wassalon op 200m van het huis. Er is een Strijkijzer en -plank in de ontbijtruimte.

* Je kan je fietsen stallen in de tuin.  Wij kunnen zorgen voor huurfietsen voor een verblijf van min 4 nachten.  Reserveren is noodzakelijk.

* Parkeren in de binnenstad is steeds betalend of met blauwe parkeerschijf (max. 2 uur) behalve op zondag. Gratis parking vindt u aan de rand van de stad.  WIj bieden u graag een parkeerplaats aan voor 12 euro per nacht.  Vraag ernaar bij uw reservatie want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

* Huisdieren zijn helaas niet toegelaten.

* Check-in is vanaf 15u en check-out is vr 11u.

Het is verboden te roken in heel het huis en op het terras!

Foto's van de kamers

Klik op het foto voor meer foto's

 1 of 2 persoons kamer met dubbel bed  1 of 2 persoonskamer met dubbel bed 
 2 of 3 persoonskamer met private badkamer   1 of 2 persoonskamer met 2 enkele bedden 
 2 of 3 persoonkamer

 3 of 4 persoonskamer 

   

 

 

 

b&b St Jacob Leuven b&b St Jacob Leuven b&b St Jacob Leuven  
St. Jacob - Brusselsestraat 125 - 3000 Leuven - +32 - (0) 489-424172 info@stjacob.be