Hostel St Jacob
Brusselsestraat 125 - 3000 Leuven - info@stjacob.be

 

Algemene voorwaarden St. Jacob te Leuven

- De offerte is 24u geldig.

- Om de kamer(s) te bevestigen vragen we u uw creditcard gegevens (naam, nummer, vervaldatum, veiligheidscode op de achterkant) te sturen (fax of mail).  Deze credit card zal ook gebruikt worden als waarborg voor mogelijke schade aan de kamer(s) en aan de gemeenschappelijke ruimten. Dit gebeurt altijd in overleg met u.

- De betaling gebeurt bij overhandiging van de toegangsgegevens in contant of met credit card (Visa, Amex of MC).

- De annulatiekost is 25% van de waarde van de reservering indien u meer dan 1 week voor de aankomstdatum annuleert. Indien u later annuleert is de annulatiekost 100% van de waarde van de reservering. Als u via het formulier op deze site reserveerd is de annulatie binnen 24u na het sturen van onze bevestiging, kosteloos!

- Om een flexibele toegang tot de kamer mogelijk te maken is de keuze voor express Check_in mogelijk.  Wij sturen je dan per email, enkele dagen voordien, de toegangsgevens.  Op die mannier kan je steeds op de kamer van 15u tot ....

- U bent steeds verantwoordelijk voor uw eigen bagage en goederen die u meebrengt. St Jacob kan nooit verantwoordenlijk gesteld worden voor ontvreemding, schade of diefstal van uw eigendommen,  zelfs wanneer de kamer op slot was.

- Alleen personen die aangemeld zijn bij de check-in mogen gebruik maken van de faciliteiten. Bezoekers dienen steeds op de kamer te worden ontvangen, maar mogen niet overnachten.  Er mag nooit een code worden doorgegeven aan een bezoeker.

- Het is ten strengste verboden om te roken in en rond het huis.  Wanneer een inbreuk wordt vastgesteld tijdens of na uw verblijf zal een boete van 50euro worden aangerekend.  Dit om de kosten te betalen van extra verluchten, van het behandelen van de gast die na u komt en die uw rook niet wenst, voor extra reniging van de kamer, van linnen en gordijnen, e.d..

- Huisdieren of andere dieren zijn niet toegelaten gedurende het hele verblijf.

- De receptie is alle dagen open tijdens het ontbijt en van 12u tot 15u.  Buiten deze tijden kan je ons 24/24 7/7 bereiken op nummer +32 489 42 41 72. Heb begrip voor onze medewerkers, tussen 22u en 8u, alleen bellen voor dringende zaken! 

- Wij hebben voor jullie een zeer flexibel systeem uitgewerkt: de 'Express Check In'.  Enkele dagen voor uw aankomst sturen wij u de toegansgegevens door voor het hotel en uw kamernummer.  Uw sleutel vindt u aan de binnenkant van de kamer-.  Op deze manier kan u steeds op de kamer, gelijk wanneer u toekomt.  Check In vóór 15u dient steeds door ons te worden goedgekeurd.  Wenst u toch een persoonlijke overhandiging van de sleutel dienen we een afspraak vast te leggen.

- Het buffetontbijt is voorzien elke weekdag van 7u30 tot 9u30, tijdens het weekend en feestdagen is het ontbijt van 8u30 tot 10u30.  vraag ook naar onze andere lekkere gerechten.

b&b St Jacob Leuven b&b St Jacob Leuven b&b St Jacob Leuven  
St. Jacob - Brusselsestraat 125 - 3000 Leuven - +32 - (0) 489-424172 – info@stjacob.be